Werd milo de hond gevonden?

Er is dus een happy end aan dit verhaal. Milo is weer thuis waar hij thuishoort. Dit is een ervaring waarvan ik niet wil dat een eigenaar van een huisdier ooit doormaakt, zei Maharaj. Amerikaanse turnster, tweevoudig Olympiër en inwoner van Seaport verloor zaterdagavond haar hond.

Ze plaatste op sociale media dat haar puppy Milo wegliep vanwege het vuurwerk als onderdeel van Harborfest in het Seaport District. Liefdevolle foto's van de tragische hond Milo zijn naar voren gekomen terwijl de RSPCA zijn gruwelijke dood in een kanaal blijft onderzoeken. Raisman drong er bij bewoners die op zoek waren naar haar hond aan om niet achter hem aan te rennen of zijn naam te schreeuwen vanwege het feit dat de meeste honden in paniek raken en wegrennen voor vreemden. Andrea Newton, een trustee van de Britse liefdadigheidsinstelling Finding Furever Homes voor hondenredding, woonde het toneel bij met Laura Mayren, van de liefdadigheidsinstelling Harvey's Army, die tot doel heeft verloren katten en honden te herenigen met hun eigenaren.

Milo's familie verspreidde het woord over hun vermiste huisdier, deelde berichten over Milo en hoopte dat iemand in de gemeenschap hen zou kunnen helpen hun geliefde hond te lokaliseren.