Waarom vermiste honden?

Uw huisdier is mogelijk naar een Animal Care %26 Control (ACC) -opvang gebracht. U kunt een rapport over verloren huisdieren indienen en u moet de website van ACC dagelijks controleren op nieuwe verloren voorwerpen. U kunt een rapport over verloren huisdieren indienen en u moet de website van ACC dagelijks controleren op nieuwe verloren en verdwaalde aankomsten. Als u een dier ziet dat voldoet aan de beschrijving van uw verloren huisdier, moet u het geïdentificeerde asiel bezoeken om uw huisdier terug te vorderen.

Een verloren huisdier heeft een grotere kans om aan u te worden geretourneerd als ze altijd een halsband en een ID-label dragen met uw naam, adres en telefoonnummer. Om ervoor te zorgen dat uw hond naar huis gaat als hij ooit verdwaald raakt, vraagt u uw dierenarts of plaatselijke dierenasiel om hem te microchippen. Zorg ervoor dat u uw contactgegevens up-to-date houdt met de online microchip-registersite, zoals het Michelson Found Animals Registry. ACC zet zich in om verloren en gevonden huisdieren te herenigen met hun gezin.

We nemen elke dag honderden dieren op alle vijf locaties, waaronder onze Brooklyn, Manhattan en Staten Island Care Centers en onze Queens and Bronx Resource Centers (zie onze openingstijden en locaties). Dus als we zijn naam niet kunnen noemen, en we kunnen zijn favoriete speeltje niet gebruiken om hem eruit te lokken, vertrouwt hij ons niet om hem eten aan te bieden, wat doen we als onze hond verdwaald is? Allereerst, als je ontdekt dat je hond ontbreekt, ga dan meteen op zoek naar hem. Zoals ik al zei, gaan sommige honden vrijwel onmiddellijk in de overlevingsmodus, sommige duren weken of langer. De kans dat je hem vindt, en hij komt vrijwillig naar je toe, is groter als je hem vindt voordat de overlevingsmodus van start gaat.

Daarna zal het begrijpen van het gedrag of de gemoedstoestand van uw hond nuttig zijn bij uw zoektocht. McConkey vertelt de Huffington Post dat de politie vermoedt dat de honden worden meegenomen als onderdeel van een georganiseerde diefstalring. In het verleden, zei hij, hebben zich soortgelijke gevallen voorgedaan waarin groepen mensen honden hebben gestolen en ter adoptie hebben aangeboden. Deze eerste studie was nuttig voor mij omdat ik educatief materiaal ontwikkelde voor eigenaren van gezelschapsdieren en het trainen van vermiste hondenzoekers, maar de cijfers zijn nu 20 jaar oud en het landschap is heel anders.

Zelfs als je ervoor kiest om geen zoekhond te hebben, leer je de wetenschap achter hoe, waar en waarom dieren vermist worden en wat je kunt doen om te helpen. Het hebben van gegevens van een Missing Dog Study zou huisdierdetectives, verloren en gevonden Facebook-beheerders, dierenartsen, opvangpersoneel, vrijwillige reddingswerkers, en anderen in de huisdierenindustrie in staat stellen om snel een zoekplan te ontwikkelen dat verder gaat dan „post flyers in het gebied, plaats een advertentie op Craigslist, en controleer de schuilplaatsen. Lawrence County Sheriff's Deputies willen het publiek waarschuwen en hun hulp inroepen na het ontvangen van meerdere meldingen van vermiste honden in de afgelopen weken, een verklaring van de St. Veel vragen voor de Missing Cat Study zijn ontwikkeld op basis van de kennis van mensen met jarenlange ervaring met zoeken voor en herstellende vermiste katten.