Kunnen verloren dogtags worden vervangen?

Het is belangrijk om het doel van dogtags en de informatie die ze bevatten te begrijpen voordat u een vervangende set dogtags bestelt. Als u momenteel in het leger dient en een vervangende set nodig heeft, kunt u deze gratis uitgeven. Militaire leden en hun families kunnen vervangende militaire gegevens, zoals ontslagpapierwerk, aanvragen bij het Nationaal Archief. Er zijn echter geen vervangende dogtags beschikbaar.

Bel of bezoek de bevoorradingswinkel van de unit om verloren militaire dogtags te laten vervangen. De meeste eenheden hebben blanco dogtags en een embosser als normale leveringsartikelen. De militaire dogtags kunnen gemakkelijk en snel worden vervangen als ze verloren gaan. Door te gaan leveren, kan het militair lid worden gestraft voor het verlies van de dogtags.

Dit geldt met name voor militaire leden van de lagere rang. Neem contact op met uw personeelseenheid en zij kunnen ze aan u verstrekken of u vertellen waar u een set kunt krijgen. Deze mogen alleen worden gebruikt in het kader van de dienst. Hang ze niet aan de spiegel van je auto en toon ze niet thuis.

Het is niet nodig en het weergeven van uw persoonlijke gegevens is niet alleen onnodig, maar ook potentieel schadelijk. Als u bij de marine zit en op zoek bent naar het vervangen van dogtags, is het essentieel om te weten dat de marine geen dogtags meer uitgeeft. Winkels en overtollige winkels kunnen ook geluiddempers beschikbaar hebben voor dogtags, een rubberen beschermkap die voorkomt dat de dogtags geluid maken wanneer ze wrijven of elkaar raken. Ik krijg regelmatig vragen van veteranen die hun verloren identificatielabels (ook bekend als dogtags) willen vervangen, of van familieleden die vervangende dogtags voor hun dierbaren willen krijgen, hetzij als cadeau, of om hun service te onthouden.

Mogelijk vindt u online vervangende dogtag-services, en externe leveranciers bedienen militaire gemeenschappen op de basis met diensten, waaronder het vervangen van dogtags. Omdat dogtags alleen voor identificatiedoeleinden aan militaire leden worden uitgegeven, is er geen voorziening voor het verkrijgen van vervangende dogtags voor voormalige servicemedewerkers van het leger, de marine, de luchtmacht, het marinekorps of de kustwacht. Sommige soorten dogtags worden om medische redenen gebruikt, en sommige dogtags zijn puur decoratief, zonder enige band met militaire dienst.