Waar moet je vermiste hond melden?

Als u een verloren huisdier vindt Als een dier ziek of gewond lijkt, bel dan 311.Probeer geen fysiek contact te maken. Als je een hond vindt met een hondenlicentielabel in New York City, gebruik dan de NYC Dog eLocator om hem te herenigen met de eigenaar. Voer het 7-cijferige nummer in op het hondenlicentietag, uw naam, e-mailadres of telefoonnummer. ACC zet zich in om verloren en gevonden huisdieren te herenigen met hun gezin.

We nemen elke dag honderden dieren op alle vijf locaties, waaronder onze Brooklyn, Manhattan en Staten Island Care Centers en onze Queens and Bronx Resource Centers (zie onze openingstijden en locaties). Vertel uw sociale medianetwerken Stuur een e-mail over uw verloren huisdier naar lokale vrienden, collega's en familieleden en vraag hen om de informatie door te geven aan iedereen die ze kunnen. Deel dan zeker het nieuws met je sociale medianetwerken. De meeste gemeenschappen hebben lokale „Lost Pet” Facebook-pagina"s waar ze informatie over vermiste huisdieren plaatsen.

Neem contact op met die paginabeheerders en kijk of ze informatie over uw huisdier zullen delen. U kunt uw eigen Facebook-pagina of digitale kaart maken voor uw verloren huisdier en deze delen via uw sociale netwerken en vrienden en familie vragen om het woord onder hun contacten te verspreiden.