Missen honden je als je weggaat?

Hoewel dit een natuurlijke zorg is als je wekenlang weg bent, is het niet iets waar je bang voor hoeft te zijn. De waarheid is dat je hond je bijna altijd zal herinneren, hoe lang je ook uit elkaar bent geweest. Honden vergeten hun geliefde baasjes niet, zelfs na maanden of zelfs jaren uit elkaar. Zal mijn hond me missen als ik op vakantie ga? Je hond zal je missen als je op vakantie gaat, maar zal het beter aan als je hem in bekwame handen laat.

Als u weet dat uw hond last heeft van verlatingsangst wanneer u op vakantie gaat, laat hem dan achter bij iemand die hem veel aandacht zal geven, zodat hij u niet te veel mist. Als je hond over het algemeen veerkrachtig en gelukkig is en graag speelt, maar als je weg bent, zullen ze niets van de soorten doen, missen ze je. Er waren toen geen chique hondenhotels (niet dat mijn vader en moeder er een hadden kunnen betalen) maar ik herinner me dat ik een beetje geschokt was door de grootte van de kooien waarin ze honden hielden. Als je de tekenen wilt weten waar je op moet letten als je denkt dat je hond depressief kan zijn, gaat mijn artikel 12 manieren om te vertellen dat je hond depressief is door de borden om op te letten (opent in een nieuw venster).

Als uw hond over het algemeen erg alert is en klaar is om trucs te doen en voor traktaties te werken, maar niets van de soorten doet als u weg bent, missen ze u waarschijnlijk. Het is één ding voor je hond om je te missen, maar het is iets anders dat ze van streek zijn door je afwezigheid. Ik kwam dit onderwerp tegen tijdens het hubhoppen, en dit is zo'n toeval, want een paar dagen geleden vroeg ik me af hoe honden reageren als ze iemand missen. Naarmate uw hond ouder wordt, kunt u vreemd gedrag opmerken als het gaat om uw hond en uw afwezigheid.

Een studie gepubliceerd in Psychology Today onthulde dat honden ons acuter missen als we langere tijd weg zijn geweest. Aan de andere kant ben je bang dat er iets met hen kan gebeuren terwijl je weg bent en ook dat ze een hekel zullen hebben aan het feit dat je ze verlaat - dus zal je hond je missen als je op vakantie gaat?.