Hoe lang zal een hond je missen?

Met andere woorden, honden kunnen hun eigenaren gaan missen vanaf het moment dat ze uit elkaar gaan. Blijf ze daarna tot twee uur steeds meer missen. Na de twee uur beginnen ze een plateau van melancholie totdat ze hun eigenaar weer zien. Onze gezinshond mist echt een speciaal iemand in mijn familie.

Hij zit bij de deur en wacht zelfs tot in de late avond, beweegt niet, ziet er somber uit, tenzij iemand hem weghaalt. Soms moeten we zelfs met hem praten om hem te laten weten dat die persoon vandaag niet thuiskomt (als ze op reis zijn, enz.) Hij zit vaak uit het raam te staren met zijn ogen erop geglazuurd. Het kost hem een paar uur om er overheen te komen. Als uw hond dit ook doet, mist hij u waarschijnlijk.

In plaats van jezelf constant af te vragen of honden hun baasjes missen in kennels, moet je je concentreren op hoe hun tijd daar hen ten goede kan komen. Je hond zal je zeker missen terwijl je weg bent van hem, maar dit betekent niet dat hij depressief is. Als je hond over het algemeen veerkrachtig en gelukkig is en graag speelt, maar als je weg bent, zullen ze niets van de soorten doen, missen ze je. Hoewel ze de volledige omvang van menselijke afwezigheid misschien niet begrijpen, begrijpen honden wel het emotionele gevoel iemand te missen die niet langer deel uitmaakt van hun dagelijks leven.

Hoewel studies suggereren dat honden hun baasjes missen terwijl ze in kennels zijn, zou dit je niet moeten afschrikken. Ik kwam dit onderwerp tegen tijdens het hubhoppen, en dit is zo'n toeval, want een paar dagen geleden vroeg ik me af hoe honden reageren als ze iemand missen. Hoewel je hond je zeker zal missen als je weg bent, zijn er dingen die je kunt doen om je hond sneller in zijn nieuwe omgeving te laten vestigen. Als je overweegt dat honden hun baasjes missen in kennels, is het interessant om na te denken over hun gevoel voor tijd.

Houd er rekening mee dat hoe jonger een hond is, hoe kleiner de kans dat ze gestrest of angstig worden over het missen van hun baasjes. Het is één ding voor je hond om je te missen, maar het is iets anders dat ze van streek zijn door je afwezigheid. Naarmate uw hond ouder wordt, kunt u vreemd gedrag opmerken als het gaat om uw hond en uw afwezigheid. Een studie gepubliceerd in Psychology Today onthulde dat honden ons acuter missen als we langere tijd weg zijn geweest.

Veel mensen maken zich zorgen dat hun hond ze niet alleen mist als ze in kennels zitten, maar ze uiteindelijk zelfs zal vergeten. Als uw hond over het algemeen erg alert is en klaar is om trucs te doen en voor traktaties te werken, maar niets van de soorten doet als u weg bent, missen ze u waarschijnlijk.